4: Rise of the Silver Surfer

4: Rise of the Silver Surfer (2007) με τον Τim Story και πάλι στο τιμόνι και με με μηδενική βελτίωση από την πρώτη ταινία παρά την παρουσία ενός ενδιαφέροντος χαρακτήρα του Silver Surfer τον οποίο υποδύεται ο συμπαθής Doug Jones αν και φωνή του δίνει ο Laurence Fishburne. Ήταν πραγματικά το μόνο που άξιζε από αυτήν την ταινία και μάλιστα ακούγεται ότι υπάρχει στα σκαριά νέα ταινία για τον Silver Surfer με πρωταγωνιστή τον Jones. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός ας μην ξεχνάμε ότι είχε κλέψει την παράσταση στα δύο Hellboy ως Abe Sapien και ότι πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Guillermo Del Toro με συμμετοχή στο El laberinto del fauno (2006) αλλά και πιθανότατα στα επερχόμενα Hobbit. Ας ελπίσουμε πάντως, αν τελικά πραγματoποιηθεί το Silver Surfer,  ότι δεν θα είναι του επιπέδου των Fantastic 4.

**UPDATE**

Τα πιο σημαντικά τα ξεχνάω. Πολύ καλό cameo για μία ακόμη φορά από τον Stan Lee αποδεικνύει ξανά πόσο καλή αίσθηση του χιούμορ διαθέτει.

Advertisements

3 Responses to “4: Rise of the Silver Surfer”

 1. fauntleroy Says:

  Πολύ_μέτρια…Και_τα_2.

 2. zamuc Says:

  Συμφωνώ φίλε

 3. argiris_cinefil Says:

  Συμφωνώ ότι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στην ταινία ήταν ο χαρακτήρας του Silver Surfer αλλά από ότι φαίνεται δεν έφτανε καθόλου αυτό. Εντελώς επίπεδη ταινία όπου σε όλη την ταινία παρακολουθούμε τα καβγαδάκια του ζευγαριού και αν τελικά θα παντρευτούν ή όχι. Ψιλό-βαριόμουνα μπορώ να πω.

  1,5 Μετριότατη

  0: Κακή / 1: Μετριότατη / 2: Ενδιαφέρουσα / 3: Καλή / 4: Πολύ καλή / 5: Αριστούργημα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: